Godkänd bilverkstad

Nyheter - 13 november 2020

                 

Från och med 11 November 2020 så kan vi på KL Bil stolt presentera för våra kunder att vi genomgått kvalitetscertifieringen för något som kallas ”Godkänd Bilverkstad”.  För oss på KL Bil kändes detta som en självklarhet att detta var något vi ville vara med på från start.  Detta för att säkerställa att vi har en bra och seriös verksamhet och kan leverera den kvaliteten vi utlovar till våra kunder.

Under året så startade vi med detta kvalitetsledningssystem för att säkerställa att vi arbetar på rätt sätt, vi utför även stickprov kontinuerligt på utförda arbeten. Allt för att säkerställa en god kvalité i verksamheten både nu och i framtiden.

Godkänd Bilverkstad (GBV) är ett gemensamt branschinitiativ mellan Motorbranschens Riksförbund (MRF) och Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) för kvalitetssäkring av verkstäders förmåga att utföra fackmässiga
servicearbeten och reparationer på person- och transportbilar upp till 3,5 ton samt personbilar klass II (husbilar) upp till 5 ton.

GBV ska säkerställa fackmässiga reparationer och att verkstaden är ett seriöst företag som uppfyller de lagar och regler som verksamheten omfattas av. För att säkerställa detta så använder vi på KL Bil oss av KBV (Kontrollerad bilverkstad) som 3e part för att utföra stickprovskontroller på fordon vi reparerat och även årlig kontroll av verksamhet.
Branschöverenskommelsen Verkstadens Reparationsvillkor ska efterföljas. Mer information om GBV finns på hemsidan www.godkandbilverkstad.se

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Torsdag 9:00-18:00
Fredag 9:00-17:00
Lördag 11:00-14:00
Söndagar Stängt
Måndag - Torsdag 07:00-11:00, 12:00-17:00
Fredag 07:00-11:00, 12:00-16:00
Lördag - Söndag Stängt