Info Covid-19 November 2020

Nyheter - 13 november 2020

Vi på KL Bil & motor vill att du ska känna dig trygg vad gäller smittspridning av Covid 19

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER FÖR ALLAS SÄKERHET
Vi på KL Bil & Motor tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19. För att skydda både kunder och medarbetare så vidtar vi vissa åtgärder oavsett om du besöker oss för däckskifte, bilköp, service eller reparation.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar försiktighetsåtgärderna löpande. Vi gör vårat yttersta för att motverka smittspridning. I alla bilar som lämnas tillbaka efter ett verkstadsbesök, har vi rengjort ratt, dörrhandtag och andra hårda ytor som berörs.

Vi vill att du ska känna till att alla medarbetare som har minsta känning av sjukdomssymptom, stannar hemma. Syftet är att värna om våra medarbetares, anhöriga och kunders hälsa, samt eventuellt även bidra till begränsad smittspridning i samhället. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten för att i högsta möjliga mån undvika smittspridning.

Om du känner dig sjuk, med förkylnings- eller influensaliknande symptom, ber vi dig att boka om ditt besök. Vänligen ring kundmottagning för att boka om, eller titta på en alternativ lösning för inlämning av fordon. Här på vår hemsida hittar du kontaktuppgifter. Hör gärna av dig om du har några frågor!

FRÅGOR OCH SVAR KL Bil & MOTOR OCH COVID-19

Är Bilföretagets anläggning öppet som vanligt?
Ja, vi håller öppet som vanligt på våran anläggning och välkomnar alla våra besökare. Självklart litar vi på att alla tar ett eget ansvar och inte kommer till oss om man känner sig sjuk. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19.

Hur arbetar KL Bil & Motor med att förebygga smittspridning?
Vi undviker att samla större antal människor hos oss. Till våra anställda har vi löpande information om rutiner kring hygien och andra praktiska åtgärder för att undvika smittan bland personal och kunder. Vi har utökat städningen på anläggningen

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER
Det viktigaste är att fokusera på att minska risken för smittspridning. Därför har vi tagit fram ett antal praktiska åtgärder som kan hjälpa dig som kanske känner en viss oro för att komma till oss.

HANTERING AV BILNYCKLAR
Du som ska lämna bilnyckel i samband med verkstadsbesök eller däckbyte kan lämna din nyckel i en nyckellåda. När du ska få tillbaka din nyckel kan du ringa din kundmottagningen så kan vi komma ut med nyckel om du vill, i så fall fungerar swishbetalning bra.

HÄMTNING / LÄMNING AV FORDON

Om ni behöver hjälp med inlämning av fordon så kan vi ombesörja det mot en mindre kostnad,  tag kontakt med kundmottagning i sådana fall.

Välkommen att kontakta oss.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Torsdag 9:00-17:00
Fredag 9:00-17:00
Lördag Stängt från V29
Söndagar Stängt
Måndag - Torsdag 07:30-11:00, 12:00-16:30
Fredag 07:30-11:00, 12:00-15:30
Lördag - Söndag Stängt