KL Bil & Motor i samarbete med Dealy Sweden AB

Nyheter, Powersports - 28 juni 2024

Samarbete med Dealy Sweden AB

Vi är oerhört stolta och exalterade över att bredda vårt utbud med produkter inom Powersports segmentet. Vi har slutit ett avtal med Dealy Sweden för att bli återförsäljare av varumärkena Segway,  Quadard och LV Scooter samt att vi även kommer att sälja promenadskoters. I samband med detta avtal blir vi även auktoriserade för att reparera Ligier mopedbilar. Vi har börjat fylla försäljningshallen med produkter från dessa varumärken och det går redan nu att handla produkterna hos oss.

Vad gäller varumärket Segway så kommer vi att representera det varumärket i form av ett butikskoncept som heter ”Segway Powersports”.  I detta koncept kommer vi  säkerställa att det finns demomaskiner av de olika modellerna att testa hos oss.

Vad är varumärket Segway

  • Segway lämnar hela 3 års garanti på maskinerna.
  • Segway kom till världsmarknaden 2019 med sitt Powersports segment.
  • Segway slogan ”Fear no place”.
  • Segway som varumärke inom Powersports är ett av de varumärken i världen som ökar mest.
  • Segway står för kvalité och innovation.
  • Segway maskinerna som säljs hos oss utrustas alla med en app för att möta den nya digitala världen.
  • Segways maskiner är välutrustade från start.

Segway verkstad

Vi kommer att utrusta en del av vår verkstadsyta för att säkerställa att vi kan ta god hand om eftermarknaden för de varumärken vi tar oss an. Vi har redan nu fått leverans av de specifika verktyg som behövs för dessa maskiner och diagnosutrusning. En del av personalen har fått utbildning på maskinerna samt att övriga i verksamheten som brinner för Powersports segmentet kommer att utbildas så att vi kan säkerställa en hög kvalité på utförda arbeten. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd med de reparationer och servicearbeten vi utför samt att vi ska kunna svara på dina frågor om det tekniska med maskinerna så att du kan känna dig trygg.

Kommande kampanjer under uppstart

Följ vår hemsida, blocket och/eller KL Bil & Motor på sociala medier för att ta del av våra erbjudanden.

Uppstart från 1 Juli 2024

Följ med på vår resa med Powersports segmentet och framförallt varumärket Segway.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Torsdag 9:00-17:00
Fredag 9:00-17:00
Lördag Stängt från V29
Söndagar Stängt
Måndag - Torsdag 07:30-11:00, 12:00-16:30
Fredag 07:30-11:00, 12:00-15:30
Lördag - Söndag Stängt